Događaji

predstavljen program

Ovogodišnji Festival vjenčanja uz rekordan broj izlagača

Ovogodišnji Festival vjenčanja uz rekordan broj izlagača
Bojan Bogdanić

Udruženje obrtnika Zadar predstavilo je danas program 13. Festivala vjenčanja, koji će se ovog vikenda održati u Arsenalu. Svoje proizvode ili usluge budućim mladencima predstavit će 53 izlagača na 70 izlagačkih pozicija, što je i najveći broj koji Arsenal može primiti.

I ove godine pripremljen je zanimljiv dvodnevni program koji donosi brojne novine. Jedna od njih je i novi termin. Festival se do sada održavao u ožujku, a o razlozima njegove promjene, tajnica Udruženja, Jasminka Smokrović kaže: Ove godine organizacijski odbor, osim samog koncepta odlučio je Festival održati nešto ranije, tako da budemo u skladu s trendovima ostalih sajmova vjenčanja u Hrvatskoj. Festival vjenčanja i dalje zadržava svoj humanitarni karakter ali na nešto drugačiji način: Nećemo raditi prikuplčjanje donacija od posjetitelja već će dio iznosa od kotizacije izlagača biti izravno uplaćen nakon Festivala Udruzi za autizam Zadar.

Ove godine festival doživljava rebranding  i okreće se visokoj tehnologiji, najavljuje Antonija Perković iz obrta Ama, koji je realizator programa festivala: Posjetitelji će za vrijeme trajanja festivala imati priliku upoznati izlagače kroz show room. Izlagači će prezentirati svoje proizvode i usluge što će se moći vidjeti na velikom video zidu u samom Arsenalu, a oni koji ne mogu posjetiti festival moći će sve pratiti na facebook stranici Festivala vjenčanja.

Predstavljanje salona vjenčanica, cvjećara, svečanih haljina, frizera, kozmetičara, fotografa i snimatelja održat će se u subotu, u jutarnjim satima, dok je popodne na rasporedu predstavljanje zlatara, grafičara, gravera i dekoratera balonima, te video prezentacija vjenčanica, cvijeća i frizura. Predstavljanje sala za vjenčanja i slastičara na rasporedu je u nedjelju, kada će, u popodnevnim satima opet biti održana prezentacija vjenčanica, cvijeća i frizura.

Ove godine Festival će obogatiti i retrospektivna izložba proteklih festivala, koja će biti postavljena na nekoliko punktova u Arsenalu.


Reci što misliš!