Događaji

subota, 15 sati

Ne propustite predavanje o najboljim eteričnim uljima na svijetu

Ne propustite predavanje o najboljim eteričnim uljima na svijetu
Thinkstock

Najpoznatiji svjetski proizvođač eteričnih ulja, američki Young Living održava predavanje u Zadru o vodećem trendu u zdravom životu.


U jeku svjetskog trenda, tzv Lifestyle medicine u Zadar ove subote dolaze predstavnici tvrtke Young Living renomiranog svjetskog proizvođača eteričnih ulja o kojemu se u posljednje vrijeme puno govori. Tvrtka se, naime, ponosi proizvodima koji iz vašeg doma potpuno izbaciju štetne tvari i kemikalije, a pri tom obavljaju sve funkcije koje su vašoj obitelji i kućanstvu potrebne. I to sve na bazi potpuno čistih i organskih eteričnih ulja porijeklom iz Young Livingovih farmi i destilerija u zemljama ovisno o tome koje podneblje kojoj biljci odgovara.

Tako na primjer tvrtka posjeduje farmu i destileriju smilja u Dugopolju pored Splita. Tamo dakako raste najbolje smilje koje se iz te destilerije šalje u kućanstva diljem svijeta. Gosti predavanja imat će priliku doznati sve o njihovim jedinstvenim uljima i najprodavanijem proizvodu koji služi kao kućna apoteka (glavobolje, imunitet, sinusi, probava) dok se ujedno koristi i u svakodnevnoj njezi tijela odraslih i djece, čišćenja kuće, prostora gdje borave kućni ljubimci itd... i to posve pridodno, zdravo i mirisno. Sva ulja ćete na predavanju moći degustirati te otkriti njihova djelovanja za koja možda niste znali. Ulja slove za najčišća terapeutska ulja na svijetu koja koriste mnoge slavne osobe poput Novaka Djokvica, Gwyneth Paltrow i Demi Moore..

Predavanje će se održati u Plesnoj udruzi Gesta, na adresi Kralja Stjepana Držislava 10 Relja (preko puta Zavoda za zapošljavanje),  a zbog ograničenog broja mjesta iz Geste mole prijavu na fb eventu događaja.
 


Reci što misliš!