Događaji

spremni?

Wings For Life: Ostalo je samo petsto mjesta za utrku!

Wings For Life: Ostalo je samo petsto mjesta za utrku!
Dino Stanin/PIXSELL

Zadnjih šest godina svake prve svibanjske nedjelje nezaboravne slike iz Zadra obilazile su svijet i činile nas ponosnima... U nedjelju, 3. svibnja, Zadar će ponovo biti centar dobre energije! Ostalo je samo petsto mjesta za utrku.

95 dana do omiljene svibanjske nedjelje i samo 500 slobodnih mjesta!

Ako još niste, prijavite se ovdje: https://win.gs/385s4tc

Zajedništvo, pozitivna energija, nesebičnost, ljubav prema kretanju i predivni krajolici. Riječi su to koje najbolje opisuju omiljenu humanitarnu avanturu, zadarski Wings for Life World Run!

Zadnjih šest godina svake prve svibanjske nedjelje nezaboravne slike iz Zadra obilazile su svijet i činile nas ponosnima, a tako će biti i 3. svibnja 2020. godine, kad će s Liburnske obale još jednom točno u 13 sati jurnuti ljudi velikog srca, ujedinjeni samo s jednim ciljem - učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Startna linija zadarske utrke nalazi se na Liburnskoj obali, a do posljednje točke utrke koja se nalazi u blizini Vodica sudionici će proći pored ili kroz Bibinje, Sukošan, Sv. Filip i Jakov, Biograd, Pakoštane, Drage, Pirovac… gradove i mjesta na hrvatskoj obali poznata po svojim prekrasnim plažama i gastronomskim specijalitetima.

Prijave putem interneta zatvaraju se 30. travnja 2020. u 13:00 ako se limit trkača (10 000) ne dosegne ranije.

 


Reci što misliš!