Kultura

Klooz

Otvorenje izložbe “Krea(k)tivni i (ne)ovisni” u klubu mladih

Otvorenje izložbe “Krea(k)tivni i (ne)ovisni” u klubu mladih

Udruga za izvannnastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ i klub mladih KLOOZ organiziraju otvorenje izložbe Krea(k)tivni i (ne)ovisni, u srijedu, 26. veljače 2014. u 12 sati, u klubu mladih KLOOZ.

Riječ je o izložbi umjetničkih radova mladih na temu suvremenih ovisnosti pristiglih na umjetnički natječaj „Krea(k)tivni i (ne)ovisni".

Stručni žiri je od svih pristiglih radova na natječaj odabrao devet koji će biti predstavljeni na izložbi, uz proglašenje triju najboljih radova čiji su autori pojedinačno nagrađeni. Radovi su realizirani u različitim medijima i tehnikama od skulpture, slika, kolaža do fotomontaže.

Ciljevi ovog projekta su poticanje mladih na kreativno stvaralaštvo, afirmiranje mladih umjetnika kao i osvještavanje o problemima i prevenciji suvremenih ovisnosti u lokalnoj zajednici.

Izložba će biti otvorena do 26. ožujka, a radovi će se moći razgledati radnim danima od od 9.00 do 13.00 i od 17.00 do 21.00 sat.

Sponzori izložbe „Krea(k)tivni i (ne)ovisni" su: izdavačka kuća Algoritam, Hrvatsko narodno kazalište Zadar, beauty centar Visage (u Callisti), frizerski salon ‘Za dlaku', Lumos hobby & art shop i pizzeria Zizou.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.