Kultura

Najava

CINAZ organizira okrugli stol na temu "Kultura mladih u Zadru"

CINAZ organizira okrugli stol na temu

Udruga CINAZ organizira okrugli stol 'Kultura mladih u Zadru' , koji će se održati u ovaj petak, 31.5.2013., u klubu mladih KLOOZ, s početkom u 19 sati.

Na okruglom stolu 'Kultura mladih u Zadru' raspravljati će se  o pitanjima koliko su mladi aktivno uključeni u kulturni život grada, koji su problemi mladih ljudi koji se bave radom u kulturi, zatim o kulturnoj sceni i kulturnoj ponudi za mlade u gradu, usporedbi sa iskustvima u inozemstvu i o tome mogu li mladi mijenjati kulturnu sliku Zadra.

Gosti su:

Denica Aleksandrova, koja živi u Zadru već godinu dana, diplomirala je kazališnu kritiku u National academy of Arts, Sofija, Bugarska, radila je 4 godina kao novinarka - na televiziji, u novinama i za par web stranica. Pisala je najviše o kulturi, također i o socijalnim problemima.

Ivana Begović, prvostupnica hrvatskoga jezika i književnosti, apsolventica diplomskoga studija hrvatskoga jezika i književnosti na Sveučilištu u Zadru, članica glumačke klase Jasne Ančić pri HNK Zadar i članica ansambla Dragon teatra redateljice Maje Šimić.

Valentina Mlađen, novinarka Zadarskog lista i članica udruge zadarskih pisaca ZaPis

Danijela Surać, predsjednica Savjeta mladih Zadarske županije i prof.psihologije.
 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.