Kultura

Obavijest

Najava događanja u Kloozu od 26. studenog do 1. prosinca

Najava događanja u Kloozu od 26. studenog do 1. prosinca

Ovaj tjedan u klubu mladih KLOOZ vas očekuju Ruski dani i radionica osposobljavanja za volontere.

RUSKI DANI 26.-27.11.2012.

Klub mladih KLOOZ obilježava ruske dane! U ponedjeljak, 26.11. vas očekuje ruska filmska večer, s početkom u 18.30h, u kojoj će se prikazati filmovi poznatog ruskog redatelja Andreja Tarkovskog, a u utorak u 19.00h vas očekuje zanimljiva ruska književna večer koji vode studenti ruskog i volonteri u klubu mladih, Ivo Štrkljević i Matea Biloglav. Čitat će modernu i tradicionalnu rusku poeziju. Očekuje vas i zabavni popratni program uz predstavljanje ruske kulture. Ne propustite :)

OSPOSOBLJAVANJE  ZA VOLONTERE

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji traje od 15.studenog do 15.prosinca u klubu mladih će se održati radionice osposobljavanja za volontere za rad s učenicima 6.razreda na prevenciji suvremenih ovisnosti. Osim upoznavanja sa osnovama volonterstva, volonteri će naučiti kako na jedan neformalan, pristupačan i zanimljiv način  način djeci prezentirati suvremene ovisnosti i njihove posljedice. Početak radionica je u četvrtak , 29.11. u 19h,i traju do 15.12., a uključuju sveukupno 5 sati radionica. Prikupili smo putem prijava na e-mail maksimalan broj od 16 polaznika.

Voditelji radionica: Ivo Štrkljević, Valentina Grbić, Morana Rogić

 

 

Srijeda i petak navečer je rezervirana za filmske radionice,  a tijekom dana kroz tjedan vas očekuju svakodnevne usluge:

- besplatan pristup internet

- čitaonica

- Info točka


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.