Kultura

Leon trade

Osvojite ulaznice za koncert Olivera Dragojevića

Osvojite ulaznice za koncert Olivera Dragojevića

Nastup doajena hrvatske estrade Olivera Dragojevića i gudačkog orkestra pod ravnanjem Alana Bjelinskog 22. ožujka u Krešinom domu na Višnjiku, u Zadru se s nestrpljenjem očekuje.

Oliveru se na ovom koncerstu pridružuje gudački orkestar pod ravnanjem Alana Bjelinskog, a gostuju i Ante Gelo, te Oliverov dogogodišnji prateći bend Delfini.

Nakon pariške Opere i Opere u Sydneyu, zadarska publika će imati jedinstvenu priliku pogledati ovakav spektakl, i ujedno poslušati Oliverove najveće hitove u potpuno novom izdanju.

Organizator Leon trade i eZadar.hr poklanjaju čitateljima portala 10 (10x1) ulaznicu za ovaj koncertni spektakl.

Kako bi ušli u bubanj iz kojeg ćemo izvući sretne dobitnice/ke bit će potrebno točno odgovoriti na jedno lagano nagradno pitanje.

U kojem mjesecu 2011. godine je Oliver posljednji put nastupio u Zadru?

Točne odgovore skupa sa svojim osobnim podacima upišite u formular nagradne igre na dnu stranice do srijede 21. ožujka u 11 sati, nakon čega ćemo izvući sretne dobitnice/ke i objaviti ih u članku u rubrici Kultura.

Ulaznice će dobitnice/ci moći preuzeti u redakciji portala eZadar.hr (Jurja Barakovića 7/I - iznad Foto Vjeke) u srijedu 21. ožujka od 12 do 14.30 te u četvrtak 22. ožujka na dan koncerta od 10 do 14.30 sati.

Puno sreće i odličan provod uz Olivera i prijatelje žele vam Leon trade i eZadar.hr.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.