Kultura

"Iznad oblaka"

Ljubav u srcu Arsenala

Ljubav u srcu Arsenala

Kazališna udruga pod nazivom ''Igrajmo se" održala je u srijedu s početkom u lounge baru Arsenal predstavu pod nazivom "Iznad Oblaka".

Zadranke i Zadrani su uživali gledajući mlade i entuzijastične polaznike udruge, koja već dugi niz godina djeluje na području grada Zadra i svake godine svoj uspjeh okruni predstavom.

Ove godine tema je bila ljubav, a tu su temu mladi polaznici udruge izveli u dva dijela. Prvi dio izveli su najmlađi polaznici, osnovnoškolskog uzrasta u trajanju od 20 minuta, a taj dio predstave je stavljao naglasak na svakodnevne životne i ljubavne situacije.

Drugi dio predstave izveli su polaznici srednjoškolskog uzrsata u trajanju od 25 minuta, a on se temeljio na Danteovoj Božanstvenoj komediji, tj. Paklu. Naglasak je stavljen na važnosti ljubavi u suvremenom društvu. Ljubav je jedino za što vrijedi umrijeti i za što vrijedi živjeti i kao takvu je moramo cijeniti, jer ona ispunjava naše živote, poruka je ove predstave.

Producent predstave je Matija Šango-Šimurina, voditeljica kazališne udruge ''Igrajmo se", a u autorice su Lucija Dovranić i Žana Bumber.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.