Kultura

Krstarenje Jadranom

Brod kulture uplovio na otok Pag

Brod kulture uplovio na otok Pag

Poznata manifestacija Brod knjižara - Brod Kulture koja promovira književnost, glumu, glazbu i kazalište Jadranskom obalom jučer je zaplovio u Rab i oduševio brojne turiste te domaće stanovnike i goste.

U bogatom cjelodnevnom kulturnom programu koji je priređen sudjelovali su Enes Kišević, Ludwig Bauer, Bekim Sejranović i dr.

 

Brod kulture danas je uplovio na otok Pag gdje će uz velika domaća i strana književna imena, za sve domaće i strane turiste, na palubi broda premijerno predstaviti kazališnu predstavu Ludwiga Bauera "Nebeski teatar" u režiji redatelja Jasmina Novljakovića čiju glumačku postavu čine eminentni književnik i glumac Enes Kišević u ulozi Marina Držića te mlada i vrlo talentirana glumica Buga Župarić u ulozi Shakespearea.

Uz predstavu, svi zainteresirani moći će se upoznati sa omiljenim piscima i uživati u glazbenom programu vrućih ljetnih hitova rumbe i salse u izvedbi kubansko - hrvatskog banda "Caiman Verde" u kojoj nastupaju i članovi poznate grupe Cubismo.

Brod knjižara-Brod kulture, jedan od najatraktivnijih ljetnih kulturno-turističkih projekata plovi sa preko 1300 naslova i nekoliko tona knjiga, a brod će ploviti do 12. kolovoza nudeći cjelodnevni kulturni i zabavni program.

Ukoliko se želite upoznati sa sadržajem i posadom Broda Kulture zaputite se prema paškoj luci tijekom popodnevnih sati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.