Kultura

razmjena knjiga

Klooz: Do kraja rujna sudjelujte u "bookcrossingu"!

Klooz: Do kraja rujna sudjelujte u

Po knjige u Klooz navratite od ponedjeljka do srijede, u prijepodnevnim satima (8-16 sati), a u četvrtak i petak u poslijepodnevnim (13-21 sati), te svakako provjerite i bookcrossing kućicu iza Gradske knjižnice Zadar.

BookCrossing je svjetski literalni pokret odgovoran za aktivaciju više od milijun i pol čitatelja i donatora knjiga u više od stotinu zemalja. Načelo BookCrossinga je kako knjige moraju biti slobodne, a ne zarobljene na policama.

Od 10. travnja kada je započela akcija, pa zaključno sa 30. rujnom, na policama BookCrossing kutka smještenog u prostorijama udruge CINAZ, svakog radnog dana besplatno uzmite nepročitane knjige ili ostavite pročitane, prijavitienjihovu dostupnost na bookcrossing.com, te pratite njihov put od klupe do police, od grada do grada, od zemlje do zemlje, od čitatelja do čitateljice...

Po knjige u Klooz navratite od ponedjeljka do srijede u prijepodnevnim satima (8-16 sati), a četvrtak i petak u poslijepodnevnim (13-21 sati), te svakako provjerite i bookcrossing kućicu iza Gradske knjižnice Zadar.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.


Reci što misliš!