Kultura

večeras u knjigozemskoj

Promocija knjige poezije Roberta Vodanovića Čopora "Zidovi laju"

Promocija knjige poezije Roberta Vodanovića Čopora

(VIDEO) Bacio se u krošnju posječene fafarikule i vikao "Oprosti im jer ne znaju što rade". Tko je Roberto Vodanović Čopor? Doznajte večeras u Knjigozemskoj na promociji njegove zbirke "Zidovi laju".

Nakon objavljene "Insomnije" , "Sasvim male knjige" i osvojenog 3. prvenstva Hrvatske u slam poeziji, a prije odlaska u Bruxelles na europsko prvenstvo, Čopor će dolutati u Knjigozemsku i predstaviti nam svoju novu zbirku objavljenu u izdanju idavačkeke kuće "Redak", "Zidovi laju". 

Svojim osebujnim stilom u subotu u 21 sat u Knjigozemskoj sa njim će porazgovarati Želimir Periš.

Knjiga će biti dostupna po promo cijeni od 50kn.


"Zbirka Zidovi laju zanimljiv je pjesnički kolaž u kojemu se isprepliću razni pjesnički stilovi i tehnike kojima autor na asocijativan način slaže svojevrsni negativ svijeta koji ga okružuje"

"Zbirka Zidovi laju svakako je poslastica za sve one koji uživaju u uspješnim ostvarenjima u suvremenoj poeziji i bogatstvom motiva, asocijacija, boja, zvukova i svojom nepatvorenošću, lako zavede sva čula i uvuče čitatelja u statični pjesnički imaginarij bezvremenog grada i gomile događaja koji se naoko svakodnevno i nepovezano odvijaju pred nama, a zapravo su sastavni dijelovi urbanog toposa i suvremenog doba."

Josip Luković, H-ALTER


Reci što misliš!