Kultura

Želite li provoditi vrijeme u kreativnom ambijentu

Novi ciklus tečaja slikanja za odrasle u centru Tempero

Novi ciklus tečaja slikanja za odrasle u centru Tempero

Želite li se izraziti kroz crtanje i slikanje te naučiti kako vidjeti na nove načine? Želite li provoditi vrijeme u kreativnom ambijentu, upoznati se s likovnim govorom i naučiti kako stvoriti različita raspoloženja?

Centar za poduku Tempero najavljuje Tečaj crtanja i slikanja za odrasle u trajanju od tri mjeseca koji je namijenjen svim početnicima, ali i relativno naprednim crtačima i slikarima te svima onima koji se žele riješiti stresa, iskazati radost ili naprosto žele naučiti više o umjetnosti koja nas okružuje.

Centar za poduku Tempero najavljuje i Tečaj crtanja i slikanja za djecu osnovnoškolske dobi na kojem će Vaše dijete usvojiti osnovne likovne vještine i različite likovne tehnike, obogatiti svoju osobnost i steći nova prijateljstva

Naglasak je na individualnom pristupu svakom polazniku, buđenju kreativnosti, razvoju potencijala, stjecanju vještina i stvaranju dobrog osjećaja.

Predbilježbe su u tijeku, a sve ostale informacije možete dobiti na  095 398 6929 i 095 804 1181, www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.

 


Reci što misliš!