Kultura

ples za odrasle!

Gesta najavljuje dva nova plesna programa!

Gesta najavljuje dva nova plesna programa!

Plesna udruga Gesta poziva sve zainteresirane na svoja dva nova plesna programa ovaj put namijenjena odraslima.

''Kroz naš dugogodišnji rad i iskustvo u radu s djecom često se postavljalo pitanje - Imate li ples za odrasle? Kad ćete napraviti neku grupu za nas koji nismo profesionalni plesači već rekreativci ? Stoga smo odlučili ples kao izvrsnu rekreaciju i naravno zabavu ponuditi kao dodatan program u našoj plesnoj udruzi'', kaže voditeljica Geste, Nena Jurišić.

Prvi program je namijenjen svima i zove se Dance workout. Drugi program je za studentice.

Dance workout je intenzivan cardio trening kroz ples. Ovaj program je namijenjen ženama i curama koji je osmišljen kroz lagane koreografije različitih plesnih stilova kao što su reggaeton, salsa, bachata, dancehall. Tijekom vježbanja fokusirani smo na cijelo tijelo uz naravno streching koji dolazi na kraju sata.

Ovakav način vježbanja odličan je za učvršćivanje tijela i naravno zabavu.

Drugi program je program namijenjen studenticama koje imaju plesno predznanje (naravno ne nužno) rad sa studenticama će se bazirati na elementima hip-hopa, dancehalla, heelsa (ali bez štikli) u tom stilu.

Rad će se prilagoditi skupini koju sastavimo. Obzirom da će cure plesati na javnim nastupima morat će proći audiciju koju ćemo imati 28.10.u dvorani Geste u 12h..

Program će voditi prof. kineziologije Kristina Ražov iz Zadra, inače dugogodišnja plesačica koja se educirala na brojnim tečajevima i radionicama u Zagrebu, Splitu, Beču, Parizu,Ljubljani, plesnom kampu u Austriji i još mnogim drugim plesnim seminarima.

Sve informacije možete dobiti na našem kontakt broju 091 510 2856 ili u inbox FB stranice Plesna udruga Gesta kao i putem maila ngesta@gmail.com.

 


Reci što misliš!