Kultura

ne propustite

Urnebesna komedija "Kod Tita u raju" stiže u Arsenal

Urnebesna komedija

Predstava “Kod Tita u raju” spada u red najgledanijih komedija u regiji u nekoliko posljednjih godina.

Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman i Pajo) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i  Srbiji, ali i u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj…

Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije,

Predstava „Kod Tita u raju“ u Zadru će izvedena  26. studenog s početkom u 20 sati u Arsenalu.

Josip Broz Tito pitura svoj raj zbog Jovanke, ali ne zna to radit pa preko Googlea, Twittera, Facebooka i drugih društvenih mreža traži piture. Jave mu se nitko drugi do Franjo Tuđman i Slobodan Milošević te pokušavaju uvjeriti Tita da su oni pituri. Kroz britku satiru, ovaj komad će vas nasmijati do suza.

- Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smjehom – kaže glumac Andrija Kovač.

UIaznice po cijeni od 70 KN u prodaji su preko sustava Croatia Tickets a mogu se kupiti i sat vremena prije početka predstave na blagajni Kluba Arsenal Zadar (broj karata je ograničen)

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio ovog humorističkog spektakla!


Reci što misliš!