Kultura

pogledajte video isječak !

Mladi glumci Backstage studija predstavit će dokumentarac "22"

Backstage studio predstavlja premijeru dokumentarca ''22''. Riječ je o 22 glumca koji predstavljaju svoj showreel. Scene su snimane na brojnim zadarskim lokacijama!

Showreel je filmski isječak u trajanju od 2 minute koji prikazuje glumčeve sposobnosti te je idealna nadopuna životopisu tijekom prijave na castinge.

Sve je veća potražnja za glumcima amaterima za rad na filmu i reklamama, pa je Backstage Studio svojim polaznicima omogućio filmski materijal, doznajemo od voditeljice studija, Mie Zare Burčul.

Scene su snimane na brojnim zadarskim lokacijama, scene su svaka po svom guštu, a dokumentarac prikazuje proces zajedničkog stvaranja.

"Iako smo snimili 66 scena, jer je svaki glumac izabrao 3 ponaosob, odlučili smo prikazati isječke nama najdražih, intervjue, blooperse iliti greške na snimanju, behind the camera isječke i još mnogo ugodnih iznenađenja spojenih u jedan dokumentarac. S ponosom predstavljamo zadarske talente koji su kroz čitavu godinu vrijedno radili na filmskim setovima poznatih zadarskih lokacija'', poručuje Mia Zara.

Premijera filma 22 bit će održana u Kazalištu lutaka Zadar u srijedu 6. prosinca u 19 sati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.