Kultura

na otvorenju izložbe u đini

Nema Božića bez Silvijaninih anđela!

Nema Božića bez Silvijaninih anđela!
Iva Pejković

(VIDEO) Nema Božića bez Silvijaninih anđela, čulo se u petak navečer u cafe galeriji Đina gdje je ova svestrana zadarska umjetnica otvorila još jednu izložbu.

Kroz motiv anđela, ženstveni i šarmantni dekonstruirani okviri pravo su malo blago koje će biti savršen poklon, a kako doznajemo od Silvijane Dražović koja se već  4 desetljeća bavi slikarstvom, uz svaku sliku dolazi i personalizirana knjižica. Njezina intencija bila je da to budu ''anđeli odraslih osoba''.

Suradnja s cafe galerijom Đina traje već niz godina, pa je i otvorenje izložbe proteklo u neformalnoj atmosferi, što možete pogledati i u videu.

Bilo je tu mnogo Silvijaninih prijatelja koji su joj došli čestitati i na uspjehu u emisiji "3,2,1,kuhaj" a nije izostala ni podrška njezine kulinarske partnerice Marice.

"Đina je kao drugi dom. Mene ovo mjesto veže, imala sam tu 1001 izložbu. Ovaj prostor meni ima istu težinu kao Gradska loža", poručila je Silvijana Dražović čiji razigrani duh i autentičnost plijeni pažnju upravo - u slikama.

 


Reci što misliš!