Kultura

Kazališna škola

"Dragon teatar" prima nove zainteresirane glumice i glumce

Aleksandar Bonačić

Kazališna škola Dragon teatra za mlade i odrasle u Zadru nastavlja sa radom i prima nove zainteresirane glumice i glumce.

Kazališna škola za djecu u Zadru nastavlja sa svojim radom na predstavi "Alisa iza ogledala" prema istoimenom djelu Lewisa Carrolla.

Sva djeca zainteresirana za rad na novoj predstavi, koja će se koncem školske godine prikazati na kazališnim daskama i nakon premijere gostovati na lokacijama izvan Zadra su dobrodošla!

Satovi se održavaju utorkom i četvrtkom u 19:20 do 20:15 sati u dvorani Mjesnog odbora Jazine II u Molatskoj ulici, počevši od utorka 17. siječnja.

Kazališna škola Dragon teatra za mlade i odrasle u Zadru nastavlja sa radom i prima nove zainteresirane glumice i glumce.

Kazališna škola za mlade i odrasle je besplatna!

Rad je usmjeren na stvaranju predstave prema dramskom djelu Augusta Strindberga "Put u Damask" i fascinacijama polaznika, uz redovna predavanja i vježbe scenskog govora, pokreta i improvizacije.

Polaznicima se pod stručnim vodstvom pruža prilika profesionalnog bavljenja teatrom, te raznih priprema za javne prezentacije i prijemne ispite.

Zajednički satovi se održavaju srijedom u 20:30 u dvorani Mjesnog odbora Jazine II u Molatskoj ulici, od srijede 18. siječnja.

Sve dodatne informacije i upisi na 099 810 3000!
 

Reci što misliš!