Kultura

valentinovo

Nakon 13 godina, Hari Rončević ponovo u zadarskom kazalištu!

Nakon 13 godina, Hari Rončević ponovo u zadarskom kazalištu!

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače s početkom u 20 sati u HNK Zadar koncert će održati jedan od najboljih hrvatskih kantautora, istinski romantičar Hari Rončević.

Hari Rončević se široj javnosti prvi put predstavio 1994. godine na festivalu “Melodije Hrvatskog Jadrana” skladbom “Getanin” za koju je osvojio I. nagradu stručnog žirija i III. nagradu publike. Iste godine objavljuje i album prvijenac “Buntovnik s razlogom“. Istovremeno kao autor potpisuje i neke od najvećih hitova izvođačima poput Olivera Dragojevića, Doris Dragović...

Također, potvrđuje se i kao koncertno atraktivan izvođač koji na pozornici, zajedno s pratećim bandom, daje sve od sebe bez obzira svira li u manjim klupskim prostorima ili u velikim dvoranama.  

Kao autor mnogih ljubavnih pjesama, jednom prigodom je izjavio kako je njegova najveća sreća prigodom koncerta ako se koji par zaljubi i na taj način započme njihova ljubav.

Međusobna ljubav Harija i zadarske publike traje već godinama.

Najveću prekretnicu u dosadašnjoj karijeri predstavlja upravo akustični koncert u HNK Zadar krajem 2005. godine.

Uz dvije godine rada na potpuno novim aranžmanima, uz uigravanje banda i pronalaženje nečega novog u starim hitovima, Hari priređuje koncert u zadarskom kazalištu kao zahvalu vjernoj zadarskoj publici i kao nadomjestak za nesudjelovanje na Zadarfestu iste godine.

Reakcije su fantastične te jedan nastup u kazalištu postaje turneja po drugim gradovima, a sam zadarski nastup popraćen je koncertnim CD-om i bonus DVD-om Acoustic concert.

Nakon 13 godina ponovo na daskama HNK Zadar samostalni koncert Harija Rončevića u pratnji svog banda koji će zasigurno prirediti zadarskoj publici nezaboravnu glazbenu večer.

Već danas svoju bolju polovicu iznenadite ulaznicom za najromatičniji koncert na Valentinovo! 

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar (radnim danom: 11-13, 18-20, subotom: 11-13 sati).  

Cijena ulaznice iznosi 70 kuna.


Reci što misliš!