Kultura

21. ožujka u 19 sati

Tribina "Povijest književnosti, književna kritika i ideologija" u studentskom klubu

Tribina
Dino Stanin/PIXSELL

U sklopu manifestacije Dani kroatistike koja se ovog tjedna održava na Sveučilištu u Zadru Književna udruga "Ludens" organizira tribinu pod naslovom "Povijest književnosti, književna kritika i ideologija".

Tribina će se održati u Studentskom klubu Božo Lerotić u srijedu, 21. ožujka s početkom u 19 sati.

Na tribini će o ovoj problematici govoriti prof. dr. sc. Divna Antonina Mrdeža i doc. dr. sc. Miranda Levanat-Peričić, obje profesorice i nositeljice kolegija na Odsjeku za hrvatski jezik i književnost Sveučilišta u Zadru.

Manifestacija Dani kroatistike 2018. okuplja niz aktivnosti, tribina i radionica sa zajedničkom temom "Čitamo s Teslom!'' koji  tematiziraju suvremene tehnologije u proučavanju i poučavanju hrvatskoga jezika i književnosti a održava se od 19. do 21. ožujka 2018.

Program Dana kroatistike možete pogledati ovdje: http://www.unizd.hr/kroatistika-slavistika/obavijesti/view/articletype/articleview/articleid/15418 

Književna udruga "Ludens" djeluje već  četiri godine te okuplja studente Odjela za kroatistiku i slavistiku Sveučilišta u Zadru s ciljem organizacije različitih kulturnih programa. 


Reci što misliš!