Kultura

osigurajte mjesto!

Jo Nesbo u Zadru: Zbog ogromnog interesa, Gradska knjižnica Zadar prima rezervacije

Jo Nesbo u Zadru: Zbog ogromnog interesa, Gradska knjižnica Zadar prima rezervacije

Jo Nesbo 10. svibnja gostuje u Zadru, a na društvenim mrežama ova je vijest odmah ''planula'' pa se postavilo i pitanje - hoće li biti mjesta za sve? Zbog ogromnog interesa, Gradska knjižnica Zadar odlučila se na rezervacije

Planetarno popularni pisac trilera Jo Nesbø stiže u dugo iščekivani posjet Hrvatskoj, gdje će boraviti od 8. do 11. svibnja. U sklopu svog boravka posjetit će i Zadar u četvrtak, 10. svibnja kada će gostovati u Gradskoj knjižnici i predstavit svoj novi roman "Macbeth".

Svi zainteresirani za dolazak na književni događaj godine svoje prijave mogu poslati na e-mail nesbo.zadar@gkzd.hr kako bi si na vrijeme osigurali mjesto!

Nesbø dolazi u sklopu svjetske promocije novog romana Macbeth, koji kod nas izlazi na isti dan kada i u svijetu. Roman je pisan po motivima klasika svjetske književnosti Williama Shakespearea.

Jo Nesbø ima posebnu vezu s Hrvatskom; malo je poznato da je radnju jednog od svojih prvih romana taj planetarno popularni norveški pisac smjestio u Zagreb te da su ga, kao strastvenog penjača, očarali naši gorski masivi, a zaljubio se u Velebit.

U video poruci kaže:

Reci što misliš!