Kultura

nin otvorio foto-natječaj

Traži se najljepša fotografija sv. Križa!

Traži se najljepša fotografija sv. Križa!
Marin Stulić

Podijelite što je vaše oko zapazilo, a kamera zabilježila te se prijavite na foto natječaj za ''Izložbu fotografija - Sv. Križ u sv. Križu'' za najljepšu, najfotogeničniju i najneobičniju fotografiju crkve sv. Križa.

Neka fotografija interpretira vašu vizualnu slobodu, a najbolji radovi će biti predstavljeni na izložbi ''Sv. Križ u sv. Križu'' u lipnju.

Pravila:

1. Sudionici: svi fotografi/kinje, amateri/ke i profesionalci/ke zaljubljenici u fotografiju.
2. Foto natječaj je otvoren od 25. 04. do 25. 05. 2018. godine
3. Svaki/a autor/ica može poslati najviše 3 fotografije.
4. Fotografije se predaju isključivo e-mailom na info@nin.hr, uz navođenje osobnih podataka (ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona), naziva fotografije. U subjektu e-maila obavezno navesti: „Foto natječaj – ime i prezime autora“.
5. Fotografije moraju biti isključivo u digitalnom obliku, u JPG, PNG ili TIF formatu visoke kvalitete – minimalnih dimenzija od 2500 do 3500 piksela (visina ili širina fotografije), rezolucije 300 dpi.
6. Neistinite montaže neće se ocjenjivati.
7. Fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke niti potpise.
8. Fotografije koje ne udovoljavaju tehničkim propozicijama neće biti ocjenjivane.
9. Članovi foto kluba NinArt ne mogu sudjelovati na ovom natječaju.
10. Pristigle fotografije ostaju u vlasništvu foto kluba NinArt i Turističke zajednice grada Nina za daljnu promidžbu grada Nina

Nakon završetka foto natječaja žiri će odabrati najbolje fotografije koje će biti objavljene na izložbi i na službenim facebook stranicama Turističke zajednice grada Nina i Foto kluba NinArt.


Reci što misliš!