Kultura

glazbena diva

U prodaji ulaznice za Gala koncert Tereze Kesovije

U prodaji ulaznice za Gala koncert Tereze Kesovije
Vjekoslav Gavrić

Naša velika glazbena diva Tereza Kesovija obilježit će 60 godina svoje prestižne karijere velikim koncertnim spektaklom pod nazivom "To sam ja" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru 15. svibnja s početkom u 20 sati.

Dva dana ranije, 13. svibnja, u sklopu slavljeničke turneje povodom 60 godina karijere održat će koncert i u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu, za koji su karte već sada rasprodane.

Ne sumnjamo da će jednaki interes za ovaj gala koncert pokazati i zadarski štovatelji Tereze Kesovije.

Osobito raduje što su svoj dolazak među brojnim divinim poklonicima potvrdili i Terezini obožavatelji iz New Yorka koji su isključivo zbog ovog gala koncerta izmijenili plan svog godišnjeg odmora kako bi proveli nezaboravnu večer u Zadru na Gala koncertu Tereze Kesovije.

Tereza Kesovija uistinu je jedna od najvećih glazbenih diva što potvrđuju i nebrojene nagrade struke i publike, preko 1000 snimljenih pjesama redom najeminentnijih autora, brojni nastupi diljem svijeta a ponajviše vjerna publika koja iznimno cijeni njenu nadasve neponovljivu interpretaciju i nezaustavljivu energiju kojom ova diva jednostavno osvaja svakog  slušatelja.


Reci što misliš!