Kultura

Godišnja glazbeno - scenska produkcija

"Libreto" u kazalište donosi vatromet glazbe, stihova i pokreta

Iva Perinčić

Glazbeni studio Libreto s ponosom predstavlja vatromet prekrasne glazbe, stihova i pokreta koji su marljivo i s ljubavlju stvarali čitave školske/akademske 2018./19. godine kroz redovito pohađanje satova Zbora (Dječji zbor Libretići, više dobnih uzrasta), Osnova vokalne tehnike (pjevači solisti), te klasične gitare.

Veliko "finale" upriličit će u utorak, 19. lipnja od 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, a u Godišnju glazbeno - scensku produkciju involvirani su svi polaznici Glazbenoga studija. 

Cijena karte jest 30 kuna, a možete je kupiti na dan izvođenja na Blagajni kazališta od 11 - 13 ili od 18h do početka programa.

Budući da Libretići, maleni, nešto veći, kao i oni najveći, zaista mogu - sve, kako nam i poručuje već "ustaljeni" naziv/krilatica produkcije u velikoj Kazališnoj kući, repertoar će biti zaista bogat, zabavan i raznolik - od izvođenja velikih standardnih i svima poznatih pop - rock hitova, kao i nagrađivanih autorskih skladbi GS LIBRETO i DZ LIBRETIĆI, kratkih glumačko - scenskih poslastica, pa sve do klasične glazbe i akustičnih vokalno - instrumentalnih izvedbi.

Sigurno je da će svaki posjetitelj unutar programa naći nešto toplo, blisko i nadahnjujuće upravo za sebre samoga te da će svi polaznici na koncu sa scene biti ispraćeni gromoglasnim, zasluženim pljeskom. 

Mentori svih točaka jesu Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, umjetnički voditelji svih programa, a Pokrovitelj jest Zadarska županija. 

NOVI UPISI u GLAZBENI STUDIO LIBRETO, 1., LJETNI KRUG:

- prijave za Dječji zbor LIBRETIĆI (nekoliko skupina, 4 - 6, 7 - 9 i 10 - 14 god.), Osnove vokalne tehnike (pjevači solisti, nema gornje dobne granice) te KLASIČNA GITARA, AKUSTIČNA GITARA (nema gornje dobne granice) - u prijavi molimo navesti ime, prezime i dob te kontakt poradi daljnjeg dogovora oko audicija i upisa. 

Podatke molimo poslati na libreto111@gmail.com do 26. lipnja.

Broj mjesta unutar svih programa jest ograničen.


Reci što misliš!