Kultura

STIHOVIMA I NOTAMA SLAVIMO BOGA

U prekrasnoj atmosferi na Narodnom trgu održan koncert moderne kršćanske glazbe

U prekrasnoj atmosferi na Narodnom trgu održan koncert moderne kršćanske glazbe

Prekrasna atmosfera uspješno održanog koncerta moderne kršćanske glazbe dugo će se pamtiti. Svi oni koji su se bojali kiše pogriješili su

Ozračje ljetne večeri na Narodnom trgu Zadar bilo je predivno dok su ga ispunjavali stihovi i melodije pjesama Now let me fly, Djeluje kroz mene, Oh Happy Day, Jesam li dostojna tebe, Isuse, I am sailing, Ti si svet, Heart of worship, Emanuel si, Slavimo te kralju vječni, Pred tobom stojimo mi, On ne spava, Christ Is Enough, ...i mnoge druge. 

"Imamo razloga za slavljenje i zahvaljivanje jer "Vječna je njegova ljubav" (Ps. 136) a ujedno i zbog odličnog rezultata hrvatske reprezentacije i naših Vatrenih na svjetskom prvenstvu u Rusiji" i Luke Modrića kapetana hrvatske reprezentacije koji je proglašen najboljim nogometašem svjetskog prvenstva" poručili su izvođači iz Zadra A.K.A Crescendo, Tea Vidaić, Sanella Bačić, Vesna Benić i gost večeri koncerta grupa "RiM" iz Zagreba.

Koncert je ove godine proslavio svoje peto jubilarno izdanje. Svaka izvedba pjesme bila je popraćena radosnim pljeskom publike a Vesna Benić u šali prokomentirala "Kad publika sudjeluje aktivno u koncertu – znači da u tome ima nešto!"

Organizator koncerta udruga "Stihovi i Note" ovim putem zahvaljuje se pokroviteljima festivala gradu Zadru, TZ Zadar i Zadarskoj županiji.


Reci što misliš!