Kultura

kako ubiti suprugu?

Odlična komedija večeras na Zadarskom kazališnom ljetu

Odlična komedija večeras na Zadarskom kazališnom ljetu

U četvrtak, 19. srpnja na 24. Zadarskom kazališnom ljetu pogledajte urnebesnu komediju „Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto" Kazališta KNAP.

Igraju: Iskra Jirsak i Petar Atanasoski. Početak predstave je u 21.30 sati u Lapidariju Narodnog muzeja.

Komedija 'Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto' prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria dosad je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Ulogu supruga tumači mladi zagrebački glumac Petar Atanasoski, dobitnik nekoliko nagrada za najbolju mušku ulogu te član ansambla Gradskog kazališta Žar ptica. Žensku stranu ispričat će glumica Iskra Jirsak, dobitnica prestižnih nagrada na kazališnim i filmskim festivalima od kojih valja izdvojiti Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine.

Redatelj predstave je Boris Kovačević, koji je dosad režirao tridesetak uspješnih kazališnih djela poput 'Ja tata' i 'Žene su s Venere , a muškarci s Marsa', te velik broj radio drama, televizijskih reklama i manifestacija, a od 2009. voditelj je kazališta KNAP.

Jeste li ikad razmišljali kakva je to magična moć u riječi DA koju izgovorimo pred svećenikom pa nam se otvore oči tek nakon što smo je izgovorili? Primite svoju suprugu/supruga za ruku i dođite zajedno na ovu predstavu koja će vas od srca nasmijati, a možda i zbližiti!

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 19-21h, subotom : 11-13h) te pola sata prije početka predstave na mjestu održavanja programa. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna.


Reci što misliš!