Kultura

od 1. rujna u prodaji

Nakon izvrsnog romana "Zara", Jure Karamarko objavio zbirku priča "Huligan Pero"

Nakon izvrsnog romana

Prije samo osam mjeseci zadarski pisac Jure Karamarko objavio je roman "Zara" kojim je osvojio pažnju čitatelja i zaradio odlične kritike struke.

Karamarko doživljava veliko priznanje u svom gradu u svibnju ove godine kada su se u isto vrijeme održavale promocije novog romana "Macbeth" planetarno poznatog norveškog pisca Jo Nesboa u Gradskoj knjižnici Zadar i promocija romana "Zara" u HNK Zadar, koja je imala više nego duplo veći auditorij od promocije pisca koji je samo prošle godine prodao preko 42 milijuna knjiga.

Roman "Zara" od trenutka izlaska neprestalno dobiva vrhunske recenzije preko 80% najpoznatijih blogova, portala, Facebook stranica i Instagram profila koji prate izdavaštvo.

Početkom ljeta kada se činilo da je ovo godina romana "Zara" i njegov vrhunac desetogodišnjeg pisanja, Jure nam je rekao da će malo odmoriti sa pisanjem do kraja godine.

No, svega dva mjeseca kasnije Jure nam javlja da je završio novi roman koji će u prodaju vrlo brzo.

Nakon što smo svi pomislili da je "Zara" njegov vrhunac, barem ove godine, on tvrdi “Ovo je najbolje što sam napisao, ikada!”.

Oni koji prate Juru na Facebooku, sigurno već znaju o čemu se radi i s nestrpljenjem čekaju. "Huligan Pero" naslov je ove priče.

Prije dvije godine, negdje sredinom 2016. Jure je na Facebook profil stavio jedan status. Njegovi čitatelji na Facebooku dijelili su ga dalje, tako da je zapeo u oko i brojnim medijima i priča je krenula. Nakon toga Jure piše još jedan status, pa još jedan i polako je navukao svoje čitatelje da nestrpljivo iščekuju nove epizode serijala o Peri.

Tako nastajao je poznati navijački serijal koji je preko dvije godine čitalo oko 11.000 čitatelja.

U suradnji sa izdavačkom kućom cijeli serijal je sumiran i jučer je na oduševljenje tisuća obožavatelja ove priče objavljeno da se roman pušta u prodaju 1. rujna 2018.

Prednarudžbe ovog hit serijala moguće su preko sljedećeg linka.

Naručite svoj primjerak i uživajte i vi u Perinim dogodovštinama!


Reci što misliš!