Kultura

#Natječaj

Fotografi, prijavite svoje radove na izložbu sportske fotografije!

Fotografi, prijavite svoje radove na izložbu sportske fotografije!

Fotografi, prijavite svoje radove na izložbu sportske fotografije! Na natječaju mogu sudjelovati amaterski i profesionalni fotografi bez ograničenja.

Fotografije moraju biti snimljene u 2018. g.

Autor može prijaviti neograničen broj fotografija, ali najviše tri rada (ili pojedinačne fotografije ili tri kolekcije) iz istog sporta, osim u atletici (najviše 3 fotografije iste discipline).

Kolekciju čine tri (3) fotografije i prihvaća se kao jedan rad. U prijavnici treba jasno i nedvosmisleno naznačiti kolekciju te označiti raspored svake pojedine fotografije unutar kolekcije. Autor može u programima za obradu fotografija sam napraviti montažu svojih fotografija u kolekciju.

Autor može prijaviti do tri (3) fotografije na temu fair playa odnosno fotografije koje prenose poruku fair playa i etičnosti u sportu.

Prijavu i predaju fotografija potrebno je izvršiti putem online obrasca dostupnog na mrežnim stranicama Zajednice sportova PGŽ (sport-pgz.hr).

Fotografije se šalju isključivo u digitalnom obliku u .jpg /.jpeg/ formatu pojedinačne veličine fotografije / datoteke / ne veće od 5 MB, rezolucije 300 dpi.

Fotografije mogu biti u boji /B/, monokromatske /M/ i crno-bijele /CB/.
Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

Krajnji rok dostave fotografija je 4. studeni 2018. g.

Natječaj za sudjelovanje na izložbi sportske fotografije otvoren je do 4. studenog 2018. godine.


Reci što misliš!