Kultura

8. studenog u klz

Iz Mostara stiže "Puna vreća želja"!

Iz Mostara stiže
Iva Perinčić

"Puna vreća želja "predstava je lutkarskog kazališta Mostar koja je nastala u sklopu projekta „IRENE: lnterregional Renewable & ENErgy efficiency network" odobrenog iz Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020.

Ovaj projekt zajednički provode Zadarska županija (Hrvatska), Eko centar DELFIN i Općina Tivat {Crna Gora), Asocijacija za ekonomski razvoj REDAH i Grad Mostar (BiH) te Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA kao vodeći partner. Glavni cilj projekta je zaštita i očuvanje okoliša i poticanje održivog korištenja prirodnih resursa u pograničnim područjima kroz zajednički razvoj i umrežavanje lokalnih sustava upravljanja energijom u CBA za poticanje energetske učinkovitosti i korištenja sustava obnovljivih izvora energije u javnom sektoru.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.915.820,00 EUR od čega 1.628.447,00 EUR sufinancira Europska unija. Provedba projekta započela je 01.srpnja 2017.godine i traje do 31.prosinca 2019. godine.

Predstava za djecu pod nazivom "Puna vreća želja"  će se održati 8. studenog 2018. godine u 9:30 h u Kazalištu lutaka Zadar.


Reci što misliš!