Kultura

di večeras?

U HNK Zadar nastupit će jazz duo Sara & Jappa

U HNK Zadar nastupit će jazz duo Sara & Jappa

Večeras u maloj dvorani HNK Zadar u 20 sati ne propustite koncert fenomenalnog jazz dua Sara&Jappa.

 

Otac i kći, Željko Brodarić Jappa i Sara Brodarić zadarskoj publici priredit će jedinstvenu glazbenu večer izvodeći poznate jazz standarde i evergreen melodije iz 40-ih, 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, koje su popularizirali pjevači kao što su Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Frank Sinatra, Peggy Lee, Sarah Vaughan i mnogi drugi izvođači tog žanra. 

Sara Brodarić (vokal) poznata je pogotovo mlađoj publici po pjevačkoj suradnji s Lukyjem, TBF-om, Dječacima, klapom Libar i grupom Studio Frendo. Kao profesorica stranih jezika, u svom repertoaru pored engleskog, pjeva i pjesme na portugalskom, talijanskom i francuskom jeziku. Prvu nagradu žirija osvojila je na Večerima francuske šansone, a pred teatarskom publikom nastupila je u ulozi pjevačice u predstavi Romeo i Julija u splitskom HNK-u, svojom interpretacijom poznatog bossa nova jazz standarda.

Željko Brodarić Jappa (akustična gitara i vokal) široj je publici poznat kao frontman, pjevač, gitarist i skladatelj legendarne grupe Metak, te kao solo kantautor i studijski glazbenik. Producirao je značajne albume vrhunskih izvođača (Đavoli, Crvena Jabuka, Haustor, Animatori, Regata, Luky i dr.), a prošle godine potpisuje scensku glazbu i prepjeve za izuzetno uspješnu i rasprodanu predstavu splitskog HNK-a "Kašeta brokava".

Ulaznice su već u prodaji na blagajni HNK Zadar po cijeni od 40,00 kuna.

Reci što misliš!