Kultura

subota, 17. studenog

Što nam za Noć kazališta priprema HNK Zadar?

Što nam za Noć kazališta priprema HNK Zadar?
Željko Karavida

U subotu, 17. studenog održava se deseta po redu NOĆ KAZALIŠTA. Prema najavama organizatora u X. jubilarnom izdanju manifestacije sudjeluje 54 mjesta u Hrvatskoj te će biti izvedeno 120 kazališnih predstava.

 U ovogodišnjoj manifestaciji HNK Zadar sudjeluje s dva programa. U  maloj dvorani HNK Zadar s početkom u 19 sati zadarska publika moći će pogledati izložbu kazališnih plakata HNK Zadar u povodu 100. obljetnice rođenja Ante Brkana u suradnji s Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

U velikoj dvorani s početkom u 20 sati pogledajte uspješnicu HNK Zadar, komediju Mate Matišića, BALON u režiji Zorana Mužića.  Scenografiju potpisuje John Čolak, glazbu Mate Matešić, a kostimografiju Najda Bauk. Igraju: Alen Liverić, Davor Jureško, Žana Bumber i Petra Težak. Predstava je premijerno izvedena 23. ožujka 2018. te je odmah izazvala sjajne reakcije publike i kritike u Zadru i na gostovanjima u Hrvatskoj.  Ulaznice za predstavu po cijeni od 10,00 kuna u prodaji su na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h). Požurite po svoju ulaznicu kako zbog velikog interesa ne biste propustili odličnu predstavu.

 


Reci što misliš!