Kultura

danas u klz

COOLturizacija: Premijera predstave 'Viktor ili djeca na vlasti'

COOLturizacija: Premijera predstave 'Viktor ili djeca na vlasti'
Iva Perinčić

Kazalište lutaka Zadar u sklopu projekta COOLturizacija - Uključivanje mladih Zadarske županije u kulturne i umjetničke aktivnosti poziva na premijeru predstave Viktor ili djeca na vlasti.

Predstava je nastala nakon niza edukativnih i praktičnih kazališnih radionica na kojima su se učenici Srednje škole Gračac upoznali sa svim izazovima koje nosi priprema i izvedba kazališne predstave.

Projekt COOLturizacija - uključivanje mladih Zadarske županije u kulturne i umjetničke aktivnosti provodi se u sklopu Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. - 2020. Europskog socijalnog fonda, Umjetnost i kultura za mlade.

Prijavitelj i nositelj projekta je Zadarska županija, a partneri su Narodni muzej Zadar i Kazalište lutaka Zadar. Podršku u provedbi, nositelju i partnerima pružaju Posrednička tijela razine 1 i 2 Ministarstvo kulture i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Premijeru predstave Viktor ili djeca na vlasti možete pogledati u ponedjeljak, 10. prosinca 2018. godine u 15 sati u Kazalištu lutaka Zadar. Ulaz je besplatan.


Reci što misliš!