Kultura

čarobni božić 20. prosinca

Glazbeni studio "Libreto" pjeva za Palčiće!

Glazbeni studio

Nakon više većih i manjih predbožićnih nastupa kojima su izuzetno zadovoljni i oni i publika, Glazbeni studio Libreto će po prvi put nastupiti u Svečanoj koncertnoj dvorani Sveučilišta u Zadru, i to povodom predbožićnog koncerta pod nazivom Čarobni zvuci Božića.

Koncert će se održati u četvrtak, 20. prosinca od 19:15h, a sav prihod od prodanih ulaznica po cijeni od 30 kn (ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Dvoranu prije Koncerta) namijenjen je kupnji neophodnih medicinskih pomagala (Zavod za neonatologiju, Klinika za ženske bolesti i porode, KBC Zagreb). 

Ulaz za djecu jest besplatan.

"Izuzetno nas, prvenstveno kao ljude i roditelje, raduje činjenica kako će se iz ovoga koncerta izroditi nešto divno, konkretno potrebno i na osobitu korist malenim lavićima i lavicama, našim dragim Palčićima (Klub roditelja nedonoščadi PALČIĆI), a isto tako smo sretni što kroz svoj rad imamo priliku učiniti i dati barem jedan skromni doprinos društvu u kojemu živimo i što ikada nećemo prestati činiti. 

Mi smo svoj posao i svu svoju ljubav i interese posvetili i usmjerili upravo ka djeci, stoga je ovaj humanitarni koncert i opće dizanje svijesti o navedenoj problematici veoma logičan izbor za nas.

147c7718bf93115c5c1d4458d286acb5.jpg?v=2U četvrtak će se Svečanom dvoranom oriti čarobni zvuci najljepših božićnih skladbi, a za svekoliki će auditorij nastupiti naši dobro poznati i nagrađivani LIBRETIĆI, pjevači solisti te klasična gitara. 

Naši su se polaznici sjajno snašli u još nekim srodnim im i dodijeljenim ulogama, no da vidite o čemu je tu riječ morat ćete nam doći na koncert, i to u što većem broju!" završavaju umjetnički voditelji LIBRETA, Dinko i Ivana, a za naredne planove ističu sljedeće:

"Nakon završetka Top liste Dječje tv za ovu godinu i odličnoga plasmana - DRUGI ZBOR u Hrvatskoj, četvrti u ukupnom poretku, naravno da nas očekuje još ozbiljniji i predaniji rad na novim materijalima, a onda slijede razne pozornice i videospotovi... I još jedna jaaako velika stvar... Ali nju ćemo vam otkriti u veljači, onda kada sve bude "crno na bijelo". Mi smo tek na početku svojih kreativnih zamaha."

NOVI UPISI: od siječnja 2019. - te

Djeca od 4 - 14 godina, solisti od 13 godina naviše, klasična i akustična gitara - 8 godina naviše. 

Kontakti: 0919347160 ili 0992302709

Mail: libreto111@gmail.com


Reci što misliš!