Kultura

ne propustite

Tradicija se nastavlja: Večeras u kazalištu gospel koncert

Tradicija se nastavlja: Večeras u kazalištu gospel koncert

U utorak, 18. prosinca s početkom u 20 sati ne propustite tradicionalni božićni koncert gospel glazbe u organizaciji HNK Zadar. Nastupaju Heart and soul of Gospel, feat. Jerome Griffin iz Južne Karoline, SAD

Osnivač skupine je Jerome Griffin.

Okupljeni 2015. godine ostvarili su niz zapaženih nastupa koji široku publiku diljem Europe naprosto obaraju s nogu. Jerome Griffin bio je dugogodišnji član gospel skupine Tony Washington Singers s kojima je sudjelovao na brojnim turnejama u Švicarskoj, Italiji, Španjolskoj, Sloveniji...

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar po cijeni od 70kuna. Radno vrijeme blagajne : radnim danom od 11 do 13h i od 18 do 20h, subotom: od 11 do 13h.

Odlikuju ga neosporne kvalitete pjevača i basista, ali i kao aranžera brojnih pjesama grupe. 

Posljednjih godina posvetio se ovom novom projektu, ali i intenzivnoj karijeri kao jazz glazbenik surađujući s poznatim glazbenicima juga SAD-a.

Značajna je i osobna karijera članova grupe zbog dugogodišnje suradnje na pozornicama s velikim umjetnicima kao što su Branford Marsalis i John P. Kee.

f332ec9cd7a349da54a8b92c2e293aad.jpg?v=2Najveći gospel hitovi u interepretaciji vrhunskih glazbenika zasigurno će razgaliti zadarsku publiku.

Riječ je o glazbi kojaspaja tradicionalne crkvene napjeve s drugim glazbenim žanrovima kao štu su su Soul, R'n 'B, Reggae s elementima afroameričke glazbe.


Reci što misliš!