Kultura

klz

Večeras "Karlson s krova", u četvrtak "Strašna priča"

Večeras
Iva Perinčić

U sklopu kazališne revije Sunce na poluotoku za najmlađu publiku, koja je već imala prilike gledati predstave "Nikomu pravo" i "Tri praščića", ovaj tjedan izvode se "Karlson s krova" i "Strašna priča".

U jednom sasvim običnom gradu, u jednoj sasvim običnoj ulici, u jednoj sasvim običnoj kući živi jedna sasvim obična obitelj. Nju čine: sasvim običan tata, sasvim obična mama i sasvim običan Mališan.

U čitavoj kući samo jedan žitelj nije sasvim običan - a to je Karlson s krova, opis je prve predstave redateljice i dramaturginje Ljudmire Fedorove zakazane za utorak, 8. siječnja u 18 sati i namijenjene djeci iznad 5 godina.

Jednom ne tako davno, u ne tako dalekom kraljevstvu, živjeli su kralj i kraljica. Živjeli su svojim mirnim životom i gledali svoja posla, no onda je u kraljevstvo došao nepozvani gost. Kraljevstvom se proširio nemir i strah od nepoznatog gosta, te je kralj okupio svoju vojsku i spremao se za pravi rat. No kako se obraniti od nepoznatog gosta kojeg nitko nije vidio?

U ovoj predstavi punoj akcije i animacije djeca imaju ulogu suprotstaviti se „strašnom" zmaju, a ujedno i svom najvećem neprijatelju- strahu, opisuju "Strašnu priču", zakazanu za četvrtak, 10. siječnja i namijenjenu djeci iznad 3 godine, na stranicama KLZ-a.

ULAZNICE

Ulaznice po cijeni od 25 kuna možete rezervirati i kupiti na blagajni Kazališta ili on line. Za sve posjetitelje nudi se i obiteljski popust u vidu jedne gratis ulaznice nakon tri kupljene, koji je moguće zatražiti na blagajni Kazališta. Popust ne vrijedi za karte kupljene preko on line prodaje.


Reci što misliš!