Kultura

12. veljače plešemo uz cubismo

U Kazalište nam stiže glazba koja diže sa sjedala

U Kazalište nam stiže glazba koja diže sa sjedala
PIXSELL

Popularni hitovi Cubisma, poput Ay mi Cuba, Tempera, Na na na, Bailando cha-cha-cha, oplemenjeni jazz-aranžmanima uz dobro poznati glas Ricarda Luquea i pod ravnanjem Mirona Hausera, jamče rasplesanu publiku!

12. veljače u Kazalište nam stiže glazba koja diže sa sjedala! Naš najvažniji latin-jazz sastav, Cubismo, višestruko je nagrađivan strukovnim nagradama Porin i Status.

Njegovi članovi redom su vrsni instrumentalisti i poznavatelji afro-kubanske glazbe, ali i jazza, pa je sasvim logično da svoju dvadesetu obljetnicu rada bilježe suradnjom s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije, orkestrom koji se ponosi kontinuiranim radom duljim od sedam desetljeća!

434172aaba4bd4e85e5d85087582e14c.jpg?v=2Popularni hitovi Cubisma, poput Ay mi Cuba, Tempera, Na na na, Bailando cha-cha-cha, oplemenjeni jazz-aranžmanima uz dobro poznati glas Ricarda Luquea i pod ravnanjem Mirona Hausera, jamče rasplesanu publiku!

Cijena ulaznica: 70,00 i 60,00 kuna

Prodaja ulaznica: online: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/6591  od 8.2. na blagajni HNK Zadar, od 11-13 h i 18-20 h u HNK Zadar.

 

Reci što misliš!