Kultura

uskoro

Prijavite se na radionicu Slam poezije

Prijavite se na radionicu Slam poezije

Jeste li već čuli za slam poeziju? Ako niste, evo izvrsne prilike da naučite nešto novo i pritom razvijate vlastitu kreativnost.

Što je slam poezija? Slam-poezija je bunt, pobuna, izljev strasti. Temelji se na komunikaciji s publikom i nastupu koji zahtjeva originalnost i reakciju publike.

„Sama riječ 'poezija' odbija ljude. Zašto je tako? Zbog toga što je škola učinila tom pojmu. Slam vraća poeziju ljudima… Trebamo ljude koji govore poeziju jedni drugima. To je poseban način kojim izražavamo svoje vrijednosti, svoja srca, stvari koje nas čine onime što jesmo“, rekao je Marc Smith, čovjek kojeg se smatra osnivačem slam poezije.

Ovo je druga sezona radionice kojoj će fokus i dalje biti na SLAM poeziji no proširit ćemo rad i na ostale izvedbene umjetnosti i stilove poezije.
Sa prošlogodišnje radionice troje polaznika je sudjelovalo na 4. prvenstvu Hrvatske u SLAM poeziji a polaznica radionice Stilda Roguljić je i osvojila prvenstvo te predstavljala Hrvatsku na europskom prvenstvu u Budimpešti.

Voditelj radionice Roberto Vodanović Čopor pjesnik je, glazbenik, performer, slikar, multidisciplinarni umjetnik i prvak Hrvatske u SLAM poeziji iz 2017.godine.
Radionica kreće krajem ožujka.
Prijaviti se možete na email coporrobi@gmail.com ili na facebook stranici voditelja porukom ili jednostavno u sklopu ove najave ostavite komentar.
O točnom terminu održavanja svi polaznici će biti obaviješteni pred sam početak radionice.
Radionica je organizirana uz suradnju sa udrugom Punktum i Knjigozemskom.


Reci što misliš!