Kultura

od 18 do 21 sat

Ne propustite gala plesnu večer "Pleši Zadre, volimo te mi" u Arsenalu

Ne propustite gala plesnu večer
Gordana Mladenović Kupus

Večeras od 18 do 21 sati u ilirijinom Arsenalu održat će se plesni projekt ''Pleši Zadre, volimo te mi'' - gala večer sa najboljim svjetskim plesačima latinsko-američkih i standardnih plesova

Po prvi puta u svijetu eksperti plesne znanosti i plesni treneri iz SPK Optimus - a pod vodstvom voditeljice projekta i bivše profesionalne plesačice profesorice Tamare Despot uvode u plesni trening - kamp Catapult monitoring  sustav, sustav sportske dijagnostike i analitike temeljen na tehnologiji satelitskog praćenja i objektiviziranja učinkovitosti plesača.

Planirano održavanje kampa je svake godine u Zadru (Arsenal) u ožujku, a sudionici će biti najbolji svjetski i hrvatski  plesni parovi te najbolji svjetski i hrvatski plesni treneri.

Svoj dolazak su najavili renomirani svjetski plesači latinsko američkih i standardnih plesova: Jakub Lipowski i Illes Diandra-Aniela (Poljska), Anton Aldaev i Natalia Polukhina (Rusija), Alexey Glukhov i Anastasia Glazunova (Rusija), Evgeny Moshenin i Dana Spitsyna (Rusija), Evgeny Nikitin i Anastasia Miliutina (Rusija) i sljedeći plesni treneri: aktualni svjetski prvak Dmitry Zharkov, bivši svjetski prvaci Gioia Cerasoli i Andrej Škufca, Ilya Danilov – trener svjetskih prvaka, Roberto Albanese – trener svjetski prvaka u formaciji i Valentin Illes – trener više svjetskih prvaka u mlađim kategorijama.

Gosti: Plesna udruga Gesta i Studio I – pole dance & fitness.

Cijena ulaznice je 40,00kn. Očekuje vas večer najboljih plesnih parova na svijetu u latino američkim i standardnim plesovima.

Dolazak se ne predviđa u paru, plesni partner vam ne treba.

Osim navedenih plesova 20. ožujka ćete se imati priliku upoznati i s trbušnim plesom te plesom na šipki.


Reci što misliš!