Kultura

javni poziv

Do 20. svibnja predložite članove Kulturnog vijeća Zadarske županije

Do 20. svibnja predložite članove Kulturnog vijeća Zadarske županije

Na temelju točke II. Odluke Županijske skupštine o osnivanju Kulturnog vijeća Zadarske županije, župan je uputio javni poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća Zadarske županije.

Pozivaju se umjetnici, djelatnici u kulturi, udruge i institucije iz područja kulture i umjetnosti da podnesu pisane i obrazložene prijedloge kandidata za članove Kulturnog vijeća Zadarske županije.

Za članove Vijeća mogu biti predloženi kulturni djelatnici i umjetnici, koji svojim dosadašnjim dostignućima, te znanjem, sposobnošću i poznavanjem područja kulture i umjetnosti mogu pridonijeti utvrđivanju ciljeva, te mjera za provođenje kulturne politike Zadarske županije.

Rok za podnošenje prijedloga temeljem Javnog poziva je dana 20. svibnja 2019. godine.

Pisani prijedlog mora obavezno sadržavati:

- ime i prezime, telefonski broj (mobitel ili fiksni) i elektroničku adresu

- životopis kandidata (osnovni podaci, stupanj naobrazbe, glavno područje istraživanja i stručnog djelovanja, zaposlenje, stručno usavršavanje, članstvo u društvima i udrugama, najvažnije publikacije, sudjelovanje u programima i projektima)

- kratko obrazloženje prijedloga

- uvjerenje da se  protiv kandidata ne vodi kazneni postupak

- uvjerenje o boravištu (prihvatljiv je elektronički zapis koji se može preuzet putem sustava e –građani).

Prijedlozi se dostavljaju na adresu: ZADARSKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport, Božidara Petranovića  8, 23 000 Zadar s naznakom „Prijedlozi za imenovanje članova Kulturnog vijeća Zadarske županije“.


Reci što misliš!