Kultura

prva od tri

Radionica dobrog zvuka u Koncertnoj dvorani braće Bersa

Radionica dobrog zvuka u Koncertnoj dvorani braće Bersa

U subotu, 25. svibnja u Koncertnoj dvorani braće Bersa – Kneževa palača s početkom u 13 sati održat će se prva ovogodišnja radionica dobrog zvuka.

Nakon toga, očekuju nas još dvije radionice, 1. i 8. lipnja s početkom u 10 sati, sve pod vodstvom dipl. ing. Saše Miočića.

Radionica dobrog zvuka – od mikfrofona do uha nastala je prošle godine na inicijativu Koncertnog ureda Zadar u sklopu ciklusa Mladi u Kneževoj.

U adekvatnom prostoru s bogatom tonskom opremom osiguranom kroz opsežni projekt obnove Kneževe palače, uz stručno vodstvo predavača dipl. ing. Saše Miočića, želja organizatora bila je da učenicima ponudi teoretsku i praktičnu nastavu s područja zvuka te da ova aktivnost posluži kao novo iskustvo ili pak dodatni impuls za daljnji rad onima koji se intenzivnije žele baviti tim područjem.

Aktivne radionice s mladima aktivnosti su koje je s ulaskom u prostor Kneževe palače Koncertni ured Zadar uvrstio u svoj redovni program. Ove godine očekuju nas 3 radionice, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na: ton@kuzd.hr.

Više informacija na: www.kuzd.hr  


Reci što misliš!