Kultura

ponedjeljak, 17. lipnja

Dječja predstava "Mala čarobnica" na daskama Kazališta lutaka Zadar

Dječja predstava
Iva Perinčić

Dana 17.06.2019. u 20 sati očekuje nas premijera predstave koju su pripremila djeca polaznici dramsko lutkarske radionice "Donatolina 1" Kazališta lutaka Zadar.

Predstava pod nazivom "Mala čarobnica" topla je priča o prijateljstvu. Mala čarobnica Mikulka i njen prijatelj gavran Ahiles nailaze na razne prepreke na svom putu a u svemu tome im pomažu likovi koji im postaju prijatelji poput mrava, divova, vola i mnogih drugih. Vođa zločestih vještica Krupica, pokušava ih omesti i kazniti svojom čarolijom ali na kraju jedino ona biva kažnjena.

Predstava je popraćena glazbenim songovima i koreografijama. Nastala je pod vodstvom voditeljica Anđele Ćurković-Petković i Irene Bausović Tomljanović. 

Karte po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti na blagajni kazališta  sat vremena prije početka predstave,  te u redovno vrijeme rada blagajne četvrtak i  petak od 10:30-12:30.

Dovedite svoje najmlađe i pogledajte što su ove kazališne sezone pripremili najmlađi polaznici dramsko lutkarske radionice "Donatolina 1".

4821f08f05538751e924f0d9ef4d7cc6.jpg?v=2


Reci što misliš!