Kultura

HNK Zadar, utorak 18. lipnja

Cjelovečernja glazbeno-scenska produkcija "Znam da mogu sve"

Cjelovečernja glazbeno-scenska produkcija

Glazbeni studio Libreto poziva na njihovu cjelogodišnju produkciju pod nazivom "Znam da mogu sve" koja će biti upriličena u Hrvatskom narodnom kazalištu 18. lipnja, s početkom u 19 sati.

"Da, naše curke i dečki zaista mogu - SVE! Oni već sada suvereno vladaju pozornicom, imaju izgrađen i razvijen glazbeni ukus, puno vježbaju i svakondnevno rade na postojećem glazbenom znanju i usavršavanju, snimaju vlastite pjesme u studiju i pred kamerama, održavaju brojne i raznolike koncerte, odlaze na festivale, prijateljuju, podržavaju se, skladaju, osvajaju nagrade.... Što još više reći osim da radimo s najboljom ekipom na svijetu?" uglas govore Dinko i Ivana, te pozivaju na njihovu cjelogodišnju produkciju pod nazivom ZNAM DA MOGU SVE koja će biti upriličena u Hrvatskom narodnom kazalištu 18. lipnja, s početkom u 19:00h.

A tko nas tada i tamo očekuje, osim pregršt radosti, veselja, dobre glazbe i, ponajprije, dobrih, zaraznih vibracija?

Redom sjajni izvođači - dalmatinski hit zbor, DJEČJI ZBOR LIBRETIĆI, koji se trenutno sa svojom skladbom JEDNO LJETO ZA NAS nalazi u Top 10 najslušanijih pjesama po izboru publike Dječje televizije (na razini čitave zemlje), i to obje skupine, Srednja i Starija, zatim skladbe iz klasičnoga repertoara izvedene na - klasičnoj gitari, pjevači solisti koji su ove godine također požnjeli mnogo uspjeha i dobrih rezultata, a u goste su pozvali plesače iz IN FLUXA (trenerica i koreografkinja Tena Novaković), Pjevački zbor Baul kojim sada ravna upravo Dinko Habuš, kao i ovogodišnju pobjednicu Golden Voicea, uz još jedno fantastično iznenađenje.

Sve točke, osim pojedinih gostujućih, potpisuju Ivana Begović i Dinko Habuš, umjetnički voditelji LIBRETA, dok im pri uređenju scene pomaže Ivana Dokoza.
"Iza" sjajnog svjetla i tona "stoje" Mate Petričević i Frane Papić, a fotografija na plakatu, ZLATOMORJE, djelo je umjetničkog fotografa Aleksandra Bonačića.
Generalni pokrovitelj produkcije jest Zadarska županija.

Iz LIBRETA poručuju kako nikako ne smijemo propustiti ovu kreativnu, nadahnutu, energičnu i nadasve - njihovu, autentičnu glazbenu večer, stoga nam jedino "preostaje" - povjerovati im na riječ i posjetiti ih u zakazano vrijeme u Velikoj dvorani HNK - a.


Reci što misliš!