Kultura

Vrijeme ponovno umješalo prste!

Završna projekcija ovoljetne Kino Zone odgođena za utorak

Završna projekcija ovoljetne Kino Zone odgođena za utorak

Vremenski uvjeti ne prestaju diktirati ritam završnih projekcija ljetnog kina na otvorenom.

Vjetar i naznaka kiše primorali su organizatore da odgode prikazivanje omnibusa „Duboki rezovi“ na utorak, 24. rujna kad se očekuju ugodni vremenski uvjeti kako bi u ugodnom druženju uživali u posljednjoj ovoljetnoj kino predstavi na otvorenom.

Domaći omnibus „Duboki rezovi“ filmski je triptih inteligentnih studija nasilja, nastalih prema književnim predlošcima s potpisima Olje Savičević Ivančević, Ksenije Kušec i Romana Simića.

„Trešnje“, nagrađivane montažerke i redateljice Dubravke Turić, premijerno prikazan u Cannesu, tragična je priča o odrastanju u dalmatinskom zaleđu; u filmu „Smrt bijela kost“, drami s elementima horora u režiji Filipa Mojzeša, bezazlena dječja igra iznenada prerasta u dramatičnu situaciju dok u segmentu „Predmeti koji tonu“ Filipa Peruzovića upoznajemo brižnog oca koji sumnja da njegovu, sad već odraslu kćer zlostavlja suprug.

Kao i dosad, film zatvaranja počinje u 21 h, a ulaznice po cijeni od 20 kuna se mogu kupiti 45 minuta prije početka projekcije, ispred crkve Sv.Dominika.


Reci što misliš!