Kultura

utorak, 17. prosinca

South Carolina Mass Choir nastupa na tradicionalnom božićnom gospel koncertu u HNK Zadar

South Carolina Mass Choir nastupa na tradicionalnom božićnom gospel koncertu u HNK Zadar

U utorak, 17. prosinca u HNK Zadar ne propustite tradicionalni božićni gospel koncertna kojem će nastupiti jedan od najboljih američkih gospel zborova South Carolina Mass Choir iz Južne Karoline pod vodstvom Michaela Browna.

Zadarskoj publici priuštit će nezaboravni glazbeni doživljaj, nastup pun energije, optimizma i veselja uz najveće božićne gospel hitove.

South Carolina Mass Choir osnovao je Michael Brown devedesetih godina prošlog stoljeća, a poticaj su mu bili talentirani mladi glazbenici, pjevači neodoljivih glasova koji su imali snažnu potrebu za okupljanjem i izražavanjem svojih osjećaja kroz gospel.

U kratkom vremenu Zbor je okupio oko 45 vrhunskih pjevača koji do danas nastupaju u različitim glazbenim formacijama i kombinacijama, ali uvijek pod nazivom South Carolina Mass Choir.

Specifičnost ove grupe je spoj modernih i tradicionalnih ritmova uz pratnju ritam sekcije (bas, klavir, bubanj) te na taj način izvode tradicionalne napjeve u R&B aranžmanima koji široku publiku diljem svijeta naprosto obaraju s nogu.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kuna uskoro su u prodaji na sustavu www.croatia-tickets.com i od utorka, 10. prosinca na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h).


Reci što misliš!