Lifestyle

Gisele Bundchen otkrila kako se hrani njezina obitelj

Gisele Bundchen otkrila kako se hrani njezina obitelj

Dobro je poznato kako brazilska ljepotica da bi održala svoju vitku figuru i vitalnost ima specijalan režim prehrane kojeg se drže svi članovi obitelji, suprug Tom Brady te djeca. Nedavno je magazinu People otkrila svoje najdraže recepte.

Zahvaljujući vlastitoj disciplini, dugogodišnjoj naklonosti jogi i specijalnoj prehrani Gisele Bundchen je postala i ostala jedna od najtraženijih svjestkih modela. Zgodna Brazilka poznata je po svojim radikalnim pravilima kad je prehrana u pitanju, a u tome je otišla toliko daleko da joj je opsjednutosti zdravom prehranom zamjerio i suprug. Naime, Bunchen povrće koje jede uzgaja u svom vrtu.

'Zimi najviše jedemo salatu od špinata, kelja, tikvica, rajčica i ostalih blagodati iz našeg vrta', kaže Bundchen otkrivši i nekoliko svojih omiljenih recepata. Jedan od njih su i pečeni bademi s ružmarinom, češnjakom, maslinama. To je pak najdraži međuobrok njezine obitelji, posebno djece.

Omiljeni zdravi doručak koji priprema već godinama, a obožavaju ga i njezina djeca je zeleni juice od povrća, omlet, avokado i tost ili palačinke bez glutena i jogurt od kokosa. A kad je šećer u pitanju, to je namirnica strogo zabranjena u kući slavne ljepotice.

 

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.