Lifestyle

ona i on

Kako znati da si u jednostranoj "ljubavi"

Kako znati da si u jednostranoj

Znamo da je ponekad lakše živjeti u zabludi nego si priznati kako stvari stoje, ali ako stvarno želiš biti sretna, to je potpuno pogrešan pristup

Laganje samoj sebi je hobi koji te može jako puno koštati, a upravo to žene jako često rade kad im je u pitanju ljubavni život.

Znamo da je ponekad lakše živjeti u zabludi nego si priznati kako stvari stoje, ali ako stvarno želiš biti sretna, to je potpuno pogrešan pristup.

Ovo su znakovi da je tvoja "velika ljubav" u nastajanju zapravo plod tvojeg samozavaravanja:

Čekaš da se i on "zarazi" ljubavi

Svjesna si da si ti trenutno zagrijanija od njega, ali govoriš si da će se i on s vremenom "zaraziti" tim osjećajem. Istina je da frajer jednostavno nije zagrizao kao ti, što je ok, dok god znaš kako stvari stoje.

Sve iniciraš ti

Svako dopisivanje, svaki sastanak, svaku sitnicu koju kasnije smatraš znakom da su stvari krenule nabolje - sve to se dogodilo zato što si ti bila glavni pokretač. Ako se frajer nimalo ne trudi i ne pokazuje znakove da želi pridonijeti vašoj “vezi”, vjerojatno je riječ o jednostranoj ljubavi.

Svima je jasno da on traži nešto bolje

Osim tebi. Ovo možda zvuči okrutno, ali muškarci znaju što žele, što ne žele i nemaju problem s odlaskom kad naiđu na bolju priliku. Ako ti se čini da tvoj cijelo vrijeme drži opcije otvorenima, jasno je da nema ozbiljne namjere s tobom.


Reci što misliš!