Lifestyle

Sex files

Što muškarci baš uvijek primijete na ženama tijekom seksa?

Što muškarci baš uvijek primijete na ženama tijekom seksa?

Budi sigurna da neće primijetiti da imaš suhe laktove.

1. Tvoja inicijativa
 
Ako je on taj koji odrađuje sav posao, dok ti samo čekaš što će se dogoditi sljedeće, on će misliti kako nisi previše zainteresirana. Upravo zato, pokaži malo uzbuđenja i inicijative.

2. Kretanje tijela
 
Ukočenost ne prolazi kod niti jednog frajera, no živahnost i senzualnost su ono što ih uzbuđuje. Što više dijelova tijela žena angažira tijekom seksa, to će muškarac imati veći osjećaj da je ona uzbuđena.
 
3. Oči
 
Gledaš li u njegove oči ili gledaš njegovo tijelo? Ako ga pitaš, obje su opcije dobre. Ono što nije dobra opcija jest gledanje bilo gdje u stranu ili zurenje u strop, što muškarcu govori nešto što ti ne želiš reći.

4. Svježa depilacija ili sexy rublje
 
Muškarci će to primijetiti, ali neće suditi, ako u tom trenutku ne postoji ništa od toga. No, ako je žena svježe depilirana i uložila je malo truda da na sebe stavi nešto sexy, ostavlja dojam da je razmišljala o seksu, što pripadnicima jačeg spola uvijek imponira.
 
5. Glasanje
 
I ovo će mu reći puno o tome koliko si uzbuđena i koliko ti odgovara ono što on radi. I ne, to nipošto ne znači da moraš dahtati, kao da si upravo otrčala 5 kilometara, no pokaži i ovdje malo inicijative: neka osjeti tvoj dan na svom vratu, šaputanje sexy stvari na uhu te stenjanje, koje će ga itekako uzbuditi. U protivnom bi mogao pomisliti da si zaspala.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.