Lifestyle

divlji prsti i još ponešto

Klasične greške koje muškarci rade u krevetu

Klasične greške koje muškarci rade u krevetu

Muškarcima definitivno nije lako, pogotovo kad je u pitanju zadovoljavanje žena u krevetu. Neki daju sve od sebe, neki se uopće ne trude, a većina ih je barem jednom napravila neku od ovih klasičnih grešaka.

Pretjerano stenjanje

Možda nije greška, ali žene to svejedno ne vole. Znamo da ste u pornićima vidjeli da frajer stenje bez prestanka, ali u stvarnom životu to niti želimo, niti očekujemo.

Podivljali prsti

Opet pornić, opet krivo. Kada je riječ o stvarima koje nam radite s prstima, bolje je da krenete nježno. Velik broj muškaraca prste pretvori u pneumatsku bušilicu, što nije ni ugodno, a bome ni zabavno.

Udarci po klitorisu

Klitoris je nježni dio nas, koji očekuje nježni tretman. Samo zato što ste ga napokon pronašli, ne znači da morate lupati po njemu, kao po pisaćoj mašini.

Konstantno mijenjanje poza

Pronađite nekoliko dobrih poza i držite ih se. Žene ne očekuju lunapark, kada je u pitanju seks, a mijenjanje poze svake dvije minute, neće stvoriti dojam da je seks odličan - samo da je jako naporan.

Potpuni gubitak interesa nakon seksa

Znamo da vam se ne da maziti, ali nama se da. Ako se samo okrenete na stranu i počnete hrkati, niste dobro obavili posao.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.