Lifestyle

Želite li biti u vezi morate biti spremni na kompromise

Pet navika koje vam uništavaju vezu i seks

Pet navika koje vam uništavaju vezu i seks

Iako danas nije teško pronaći niz savjeta za poboljšanje seksualnog odnosa s partnerom, statistika pokazuje kako sve više parova ima problema upravo u tom području, a razlozi nisu ništa drugo nego isprike.

Kako bi pomogli onima koji su već ušli u ovu statistiku donosimo najčešće isprike koje uništavaju libido.

1. Jedan ili oba partnera su stalno umorni

Isprika koji se javlja vrlo često što mogu potvrditi brojni parovi. Razlog tome je to što vam se seks nalazi vrlo nisko na popisu prioriteta. Ne čuvajte seks za kraj dana kad ste već iscrpljeni i spremni za spavanje. Kada dođete kući, skuhate, operete suđe i pokupite čisto rublje te pogledate omiljenu seriju, ne preostaje vam snage za ovaj vrlo važan segment. Aktivirajte se odmah nakon posla ili nakon večere i neka vam seks bude način opuštanja.

2. Niste se izdepilirali i niste pripremili svijeće, šampanjac i jagode

Kada s nekim dijelite postelju i suživot normalno je kako nećete uvijek izgledati besprijekorno. Ne radite dramu oko sitnica, jer vas muškarac koji je pored vas želi s dlakama i bez njih. Isto tako, budite spontani. Lijepo je s vremena na vrijeme organizirati romantično vođenje ljubavi, no ponekad je spontani seks puno bolji i strastveniji od velikih planova.

3. Vi ste jutarnji, a on je večernji tip

Želite li biti u vezi morate biti spremni na kompromise. Isto vrijedi i za seks. Ne budite tvrdoglavi i pokušajte se naći na pola puta. Iznenadite ga s jednim erotskim buđenjem i vjerujemo kako mu neće moći odoljeti.

4. Niste 100 posto zagrijani

Seks je nešto kao odlazak na trening. Kad dođe taj trenutak, baš vam se i ne da, no kada krene akcija znate da ste donijeli pravu odluku. Istina je da užurbani tempo života i stres utječu na naše raspoloženje, ali pokušajte seks upotrijebiti kao anti stres terapiju i vidjet ćete da doista djeluje.

5. Više se ne osjećate privlačno

Normalno je da s godinama i naše tijelo više nije kao što je nekad bilo, ali na vama je da se počnete truditi i poradite na svom seksipilu. Pokušajte promijeniti prehranu i način života, a ako se radi o samo opuštenim bedrima i trbuščiću, nema onog što seksi donje rublje ne može učiniti neodoljivim.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.