Lifestyle

Ona i on

Ljubavne lekcije koje bi trebali naučiti do tridesete

Ljubavne lekcije koje bi trebali naučiti do tridesete
Pixabay

Ljubav doista ponekad nije dovoljna da bi zadržala dvoje ljudi. Jednako kao i seks. Tu je još toliko malih stvari, koje se moraju poklopiti, kako bi veza funkcionirala kako treba.

1. Srce i glava  

Poznata je izreka da je bolje žaliti za nečim što si učinio, nego nečim što nisi. Iako koji put treba poslušati i glavu, nije ni loše koji put ići za srcem pa lak i ako ne ispadne onako kako bi trebalo, bit će to vrijedna lekcija za ubuduće. I pogreške i padovi važan su dio učenja o ljubavi. Isto tako, kad počneš preispitivati svoje odluke u vezi partnera i pitati se jesi li trebala napraviti nešto drugačije, to je dobar znak da bi se trebala dodatno preispitati.

2. Zauvijek  

Neke ljubavi traju vječno, a neke ne dožive ni pola godine. Iako bi bilo savršeno kada bi svi doživjeli ovo prvo, često se stvari ne odvijaju onako kako bi mi htjeli. No, to je sasvim normalno. Ponekad je prekid samo početak nečega novoga i boljega. A ponekad nije loše ni malo biti sam.

3. Ljubav  

Ljubav doista ponekad nije dovoljna da bi zadržala dvoje ljudi. Jednako kao i seks. Tu je još toliko malih stvari, koje se moraju poklopiti, kako bi veza funkcionirala kako treba. Prije svega, tu mislimo na zajedničke interese i poglede na život, jer neke su razlike jednostavno nepomirljive.  

4. Pogreške  

Budi svjesna da baš nikad nije za probleme kriva samo jedna osoba. Budi svjesna što govoriš i činiš te kako neke stvari utječu na tvog partnera. Osobe koje misle da su u svemu u pravu ili još gore, bolje od svog partnera, osobe su koje često na kraju ostaju same, jer nitko nema snage za borbu s vjetrenjačama. Nemoj biti takva osoba, već ona koja će razmatrati partnerove misli i osjećaje. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.