Lifestyle

Ljeto 2012. u Arsenalu

Arsenal otvara terasu i najavljuje bogato koncertno ljeto

Arsenal otvara terasu i najavljuje bogato koncertno ljeto

Od 18. lipnja, Arsenal će biti otvoren svakog dana od 18 sati

Uz pregršt događanja i bogat zabavni program koji Zadar priprema svojim građanima i njihovim gostima ovoga ljeta, svoj je program za ovu ljetnu sezonu jutros najavio i omiljeni lounge bar svih Zadrana i Zadranki - Arsenal.

Arsenal je građanima grada Zadra i njihovim gostima u proteklih godinu dana ponudio mnoštvo kvalitetnih događanja od kojih ćemo posebno izdvojiti odlično posjećene koncerte klape Intrade, Massima, Hladnog piva, klape Cambi, Matije Dedića i Zorana Predina.

Bilo je tu još mnogih drugih kulturnih manifestacija i privatnih događanja od kojih izdvajamo organizaciju raznih MICE aktivnosti (kongresi).

Arsenal - "1800 inspirativnih kvadrata" jedinstvenog koncepta

Tijekom godina Arsenal je u svojoj jedinstvenoj unutrašnjosti povijesnih dimenzija kreirao širok spektar događaja i usluga te se redovito spominje kao jedan od pokretača kulturnog života, urbane zabave u Zadru i prostor zaista jedinstvenog koncepta. Samo u ovoj godini, Arsenal je za svoj rad dobio niz priznanja kao npr. izbor u top 10 jedinstvenih prostora za organizaciju događaja u jugoistočnoj Europi (magazin Congres, travanj 2012.). Također, građani Hrvatske su ga putem portala "Najbolje u Hrvatskoj" proglasili najboljim u svojoj kategoriji.

Uspjeh Arsenala leži u osluškivanju potreba grada, a posebno njegovih gostiju

Današnji koncept Arsenala baziran je prije svega na povijesnom značaju (tako da se prema međunarodnom tržištu i prezentira kao ''Povijesni centar"), kulturnoj tradiciji i urbanoj viziji zabave. Osluškujući potrebe grada, a posebno njegovih gostiju tijekom sezone, za ljeto 2012. Arsenal se u svojoj ponudi fokusirao na nekoliko jedinstvenih sadržaja koje će zasigurno samo dodatno unaprijediti kulturni i zabavni život grada Zadra. Predvođen tim motom, od 18. lipnja Arsenal će biti otvoren svakog dana od 18:00 sati.

Restoran Arsenal

Večeri će počinjati uz gastronomsku ponudu restorana Arsenal na galeriji. Uz pogled na gradsku luku i more, okruženi aktualnim izložbama hrvatskih umjetnika i ponude usmjerene na mediteransku kuhinju, gosti će moći probuditi sva svoja osjetila. Također, jedan od noviteta je i "skriveni balkon" koji će ponuditi otvorenu terasu intimnog ugođaja sa jedinstvenim pogledom koja je do sada bila zatvorena, a uskoro će preuzeti dosadašnju funkciju terase koja se nalazila ispred ulaza u Arsenal. Restoran će raditi do 01 sat što je također jedna od posebnosti u staroj gradskoj jezgri.

Club Arsenal

Nakon večere, gosti će moći nastaviti uživati u zabavi u klupskoj atmosferi na parteru Arsenala gdje je svake večeri u funkciji lounge bar s posebnim naglaskom na klupske večeri. Dakle, svake srijede i četvrtka, Arsenal će ugostiti renomirane domaće i međunarodne DJ-eve koji će urbanim, plesnim ritmovima svim posjetiteljima  osigurati nezaboravne večeri. Tu najavljujemo i suradnju sa Arsenalovim "susjedima", lounge barom The Garden što polako ali sigurno, Kampo Kaštelo uz povijesni značaj, pretvara i u urbani centar zabave na poluotoku.

Petak u Arsenalu nudi live događaje. Svakog petka domaćin večeri bit će Martine Thomas uz instrumentalnu pratnju i goste. Tu su i razna druga iznenađenja, a ono što već sada možemo najaviti jest Tango festival 21. i 22. 06., koncert velike dive Josipe Lisac 27.07.2012. te grupu Jinx, koja će u Arsenalu gostovati tijekom Film Forum Festivala 31.08.

Arsenal je ponosan i na još jedno izdanje Film Forum Festivala Zadar, vodećeg međunarodnog događaja u Zadru čiji je on partner od prvog dana. Tijekom festivala, Arsenal će biti meeting point za sve goste festivala: u njemu je smješten ured i press corner, održavat će se i projekcije određenih sekcija, a uz spomenuti koncert, svake će se večeri u Arsenalu održavati službeni partyji festivala sa svim gostima festivala. Film Forum Zadar održava se od 25 - 31.08.2012.

Arsenal će pratiti Euro 2012 i OI u Londonu

Svi ljubitelji sporta mogu u ugodnoj atmosferi pratiti utakmice na velikom platnu u najvećem klimatiziranom prostoru u gradu koje je pravo mjesto za osvježenje od ljetnih vručina!

Galerija Arsenal

Galerija Arsenal i ove je sezone ugostila neke od hrvatskih likovnih umjetnika čije ćete radove moći pratiti u rasporedu:

1. Nevenka i Duško Benini seli u stalni postav na donji dio Arsenala od 18.06

2. Dragan Jelavić ''Sumnja u/i stvarnost" 20.06. do 05.07.2012.

3. Likovna udruga Anastazija od 06.07. do 21.07

4. Nenad Petronio 01.08. do 15.08

5. Jakov Đinđić ''Rouge'' 16.08-18.09


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.